Tervetuloa alumnien yhteisöön!


Alumni on monikkomuoto latinan sanasta alumnus, joka tarkoittaa suojattia, kasvattia tai oppilasta.

Oletko opiskellut tai työskennellyt Karelia-ammattikorkeakoulussa tai sitä edeltäneissä oppilaitoksissa?
Haluatko olla osa asiantuntijaverkostoamme? Tervetuloa mukaan Karelian alumnitoimintaan!

Päivitä tietosi Karelian alumnirekisteriin ja liity sosiaalisen median verkostoihimme! Näin varmistat, että saat tiedon Karelian ajankohtaisista uutisista ja alumnitapahtumista.

Jiri Jormakasta Karelia-ammattikorkeakoulun vuoden alumni

Verkostoidu

Luo uusia kontakteja, pidä yhteyttä entisiin opiskelijatovereihin ja osallistu alumnitapahtumiin.

Jaa osaamistasi ja kokemuksiasi

Jaa osaamistasi ja kokemuksiasi vierailijaluennoijana, kutsu opiskelijaryhmiä vierailulle työpaikallesi ja kerro heille uratarinasi.

Kehitä itseäsi ja työpaikkaasi

Kehitä osaamistasi avoimessa ammattikorkeakoulussa tai hakeudu opiskelemaan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Seuraa uusimpia tutkimuksia, projekteja ja julkaisuja. Tarjoa opiskelijalle harjoittelupaikka tai aihe opinnäytetyölle tai projektille.

Karelia-amk:n 25-vuotisen juhlavuoden kunniaksi alumnijäsenet saavat 50 %:n alennuksen avoimen amk:n opintomaksuista. Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  

Kerro tarinasi

Keräämme Karelia-amk:sta valmistuneiden uratarinoita. Kerro uratarinasi ja anna opiskelijoille esimerkki siitä, kuinka oma ura löytyy valmistumisen jälkeen. Hyödynnämme uratarinoita opiskelijoiden ohjauksessa. Julkaisemme osan tarinoista myös Karelian www-sivuilla.

Lähetä uratarinasi osoitteeseen viestinta(at)karelia.fi .

Jäseneksi liittyminen

Liity mukaan alumniverkostoon täyttämällä rekisteröitymislomake. Tietosi liitetään silloin alumnirekisteriin. Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisteröitymisen jälkeen saat meiltä säännöllisesti alumnipostia. Alumnijäsenyys on maksuton. Voit liittyä myös alumnien Facebook-ryhmään.

Osaava maailma - se on meissä

Voit haluamallasi tavalla olla mukana vaikuttamassa opetuksemme kehittämiseen ja opiskelijoiden työelämätietouden lisäämiseen.

Ota yhteyttä alumni(at)karelia.fi