Avoin ammattikorkeakoulu


Avoin ammattikorkeakoulu on mahdollisuus kaikille opiskelusta kiinnostuneille – iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Avoimessa amk:ssa voit

  • tutustua amk-opintoihin
  • kehittää ammattitaitoasi
  • hyödyntää välivuoden
  • tähdätä tutkinnon suorittamiseen.

Kysy lisää, yhteystiedot löydät täältä! 

 

OPINNOT KEVÄLLÄ 2019

Laaja ja monipuolinen kattaus kevään opintoja

Koulutuskalenterissa opinnot näkyvät yksittäisinä opintojaksoina, mutta olemme myös koonneet sivullemme erilaisia ammatillisen osaamisen päivittämiseen liittyviä opintokokonaisuuksia. Voit opiskella opintokokonaisuudet kokonaan tai valita niistä sinulle sopivat opintojaksot. 

Jos sinua kiinnostavalle opintojaksolle ilmoittautuminen on jo päättynyt, niin voit tiedustella vapaita opiskelupaikkoja sähköpostitse avoinamk(at)karelia.fi.

Tutustu ja ilmoittaudu >>


Opiskelutaito-webinaarit

Karelia-ammattikorkeakoulun avoin AMK on mukana järjestämssä korkeakoulujen opiskelutaitoiltoja, joissa saat tukea ja vinkkejä tehokkaaseen opiskeluun!

Seuraava opiskelutaitoilta on tiistaina 19.3. klo 17.30 - 18.30 ja teemana on Opiskelun esteettömyys ja oppimisvaikeudet. Opiskelua hankaloittavat fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset esteet. Tarja Ladonlahti, Jyväskylän yliopisto. 

Osallistuminen verkossa on maksutonta.     

Kirjaudu webinaariin vierailijana (enter as a guest) suoraan tästä linkistä

Tervetuloa!

Lue lisää >>


Tulossa syksyllä 2019!

Ohjelmistorobotiikka palveluprosessien automatisoinnissa

Palveluprosessien automatisointi muuttaa nykyisiä työtehtäviä voimakkaasti. Ohjelmistorobotiikan koulutus tuottaa erityisosaamista, jossa tekninen ja liiketaloudellinen ymmärrys yhdistyvät. Koulutus sopii henkilöstöhallinnon, myynnin ja markkinoinnin, ICT-alan sekä taloushallinnon ammattilaisille. 

Ilmoittautuminen opintoihin alkaa 20.3.2019. Opinnot ovat maksuttomat ja niihin voi ilmoittautua kuka tahansa. 

Opinnot eivät johda tutkintoon, mutta opiskelija saa todistuksen eli korkeakouludiplomin. Opinnot voidaan hyväksilukea osaksi tutkintoa.

Lue lisää >>