amk paiva kuva 

TUTUSTU OSAAVAAN MAAILMAAN - AMK-päivä 17.11.2017

Karelia kouluttaa osaajia maailmaan. AMK-päivänä sinulla on mahdollisuus tutustua Karelian koulutuksiin, oppimisympäristöihin, opiskeluvälineisiin ja opiskelijoihimme, jotka osaavat antaa sinulle parhaat vinkit opiskelua koskevissa kysymyksissäsi. AMK-päivä pidetään 17.11.2017 klo 10 - 14 Karelian kampuksilla Wärtsilässä, Tikkarinteellä ja Tiedepuistossa.

Alla näet AMK-päivän kampuskohtaisen ohjelman. Ohjelma koostuu eri alojen työpajoista, joita vetävät alan opiskeljat ja opettajat. Saat käsityksen koulutuksen sisällöistä ja opiskeluympäristöistä, joissa opinnot toteutetaan. Sinulla on mahdollisuus osallistua kahteen pajaan päivän aikana, sillä pajat järjestetään samansisältöisinä aamu- ja iltapäivällä.

Ohjelma on alustava, ja muutokset siinä ovat mahdollisia viikolle 43 saakka. Silloin avautuu myös ilmoittautumislinkki, jonka löydät pajaesittelyiden jälkeen tältä sivulta.

Tutustu media-alan mielenkiintoiseen maailmaan

Tervetuloa Tiedepuistoon, jossa tutustut media-alan opiskeluun opiskelijatöiden ja tuutoreiden avulla. Pääset tutustumaan myös media-alan mielenkiintoiseen työympäristöön laitteineen.

Paja 1: 10 – 11.30

Paja 2: 12.30 – 14.00

Tapaaminen ennen pajoja Tiedepuiston aulassa, josta siirrytään yhdessä esittelytilaan.

Sosiaali- ja terveysala 

Sosionomi –työpaja
Fysioterapeutti – työpaja
Sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja – työpajat
Moniammatillinen Voimala/Simula  – työpaja

Paja 1: 10 – 11.30
Paja 2: 12.30 – 14.00

Energia- ja ympäristötekniikka

Kirkkaasti paremman huomisen puolesta
Tutustut tutoropiskelijoiden opastuksella energia- ja ympäristötekniikan opintoihin. Tutorit järjestävät energia- ja ympäristöaiheisen tietovisan Wärtsilä-kampuksen ympäristössä. Sen jälkeen tutustut opiskelussa käytettäviin laitteisiin ja tutkimusvälineistöön laboratoriossa. (Tila: LITE 120)

Paja 1: 10.00 – 11.30
Paja 2: 12.30 – 14.00

Metsätalous

Raha kasvaa puussa
Tutustut tutoropiskelijoiden opastamana puiden arvon määritykseen ja siinä tarvittaviin välineisiin. Käytännössä tutustuminen tapahtuu kampuksen lähellä, jossa mittaat joitakin puita sekä selvitetään puiden arvo. Samalla perehdyt opiskeluun metsäalalla. (Tila: LITE 125)

Paja 1: 10.00 – 11.30
Paja 2: 12.30 – 14.00

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, rakennustekniikka tai talotekniikka, konetekniikka

Monenlaista tekniikkaa – opiskelua laboratoriossa ja työelämähankkeissa
Tutustut rakennus- talo- ja konetekniikan insinöörikoulutuksiin ja näet, miten koulutukset toteutetaan. Pääset tutustumaan insinööriopiskelijan elämään, opiskelijoiden tekemiin projekteihin ja kokeilemaan insinöörien työssään käyttämiä tutkimusvälineitä.

Paja 1: 10.00 – 11.30
Paja 2: 12.30 – 14.00

Matkailu

Matka alkaa Kareliasta – tutustu restonomiopintoihin!

Tule kuulemaan restonomi (AMK) -opiskelijoiden kokemuksia opinnoista, ulko- sekä kotimaan harjoitteluista, osallistumaan toiminnallisille rasteille ja tutustumaan alamme moniin mahdollisuuksiin!

Karelian matkaoppaat ottavat sinut vastaan Wätsilä-kampuksen pihalla. Ohjelmassa mm. kielten tunnistus- ja rastitehtäviä matkailuun liittyen.

Tila: Wärtsilä-kampus, Dynamo Lounge

Paja 1: 10 – 11.30
Paja 2: 12.30 – 14.00

Liiketalous & International Business

TRADENOMI VAI BBA? Liiketaloutta suomeksi vai englanniksi?

Tule testaamaan kummalla kielellä haluat opiskella liiketalouden asiantuntijaksi? Tarjolla tietoa koulutuksista ja vertaiskokemuksia alan opiskelijoilta.

Paja 1: 10.00 – 11.30
Paja 2: 12.30 – 14.00

Tietojenkäsittely

Koodista palveluksi

ICT-pajassa osallistut meneillään olevien tietojenkäsittelyn projektien kehittämiseen. Samalla koet, miltä opiskelu tuntuu verkon välityksellä. Ohjaajinasi toimivat opiskelijat.

Paja 1: 10.00 – 11.30
Paja 2: 12.30 – 14.00

 

ILMOITTAUDU MUKAAN (linkki aktivoituu viikolla 43)

 

Ruokailu

Ryhmän on mahdollista ruokailla kampuksella edulliseen hintaan, mutta on tärkeää, että ruokailuajasta ja ruokailijamäärästä ilmoitetaan erikseen kampusravintolaamme.

Wärtsilä Ravintola Wire

Tikkarinne Ravintola Solina

Pysäköinti

Mikäli tulet Karelian kampuksille autolla tai bussilla, käytössä on rajallinen määrä pysäköintitilaa. Kirjallisen pysäköintiluvan saat kampuksen aulan infopisteestä.

---

AMK-päivä järjestetään yhtä aikaa Itä-Suomen yliopiston Abi-päivän kanssa.