Hyödynnä koulutuksiin saatava taloudellinen tuki

Tukea Täsmä- ja RekryKoulutuksiin

Tarvitsetko uutta työvoimaa tai uudenlaista osaamista? Hyödynnä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen  tarjoama tuki Täsmä- ja RekryKoulutuksiin. Koulutukset räätälöidään yhteistyössä yrityksen, Karelia-amk:n ja ELY-keskuksen kanssa.

Tarvittavan osaamisen hankkiminen ja päivittäminen on ajankohtaista juuri nyt!  Karelia-ammattikorkeakoulu ja Pohjois-Karjalan ELY-keskus ovat solmineet sopimuksen yhteishankintakoulutuksista.
Yrityksesi on mahdollista saada tukea osaamisen kehittämiseen usiella eri aloilla vuonna 2019. Järjestämme Täsmä- ja RekryKoulutuksia seuraavilla aloilla:

Lisätietoja yhteishankintakoulutuksista

 

Yhteishankintakoulutus on työvoimakoulutusta, joka räätälöidään yhteistyössä yrityksen, Karelia-ammattikorkeakoulun ja ELY-keskuksen kanssa. ELY-keskus tukee koulutusta taloudellisesti, jos koulutukseen on vahvat työ- ja elinkeinopoliittiset perusteet. Koulutuksen kokonaiskustannukset yrityksellesi ovat 30–50 % koulutuksen hinnasta, loput kulut maksaa tietyin ehdoin ELY-keskus.Yhteishankintakoulutusten rahoitusmuotoja ovat mm. :

MuutosKoulutus

Kun työnantaja haluaa auttaa irtisanottuja työntekijöitään löytämään uuden ammatin tai työpaikanKestää 10 päivästä kahteen vuoteen.
Lue lisää MuutosKoulutuksista

TäsmäKoulutus

Kun työnantajalla on tarve päivittää tai kehittää nykyisen henkilöstön osaamista. Työnantaja, Karelia-amk ja TE-toimisto sopivat työnantajan tarpeen mukaan räätälöidystä ammatillisesta koulutuksesta sovituille työntekijöille.Täsmäkoulutus kestää vähintään 10 koulutuspäivää opiskelijaa kohden. Lue lisää TäsmäKoulutuksista

RekryKoulutus

Kun työnantajalla on tarve rekrytoida, mutta osaavaa henkilökuntaa ei löydy. RekryKoulutukseen haetaan työntekijöitä, jotka saavat työpaikan yrityksestä hyväksytysti suoritetun koulutuksen jälkeen. Työnantaja, Karelia-amk ja TE-toimisto sopivat koulutuksesta, jonka avulla yritys saa uutta osaavaa työvoimaa. Vähimmäiskesto 10 koulutuspäivää. Täydennyskoulutusten sisältö, laajuus, toteutustapa, ajankohta ja koulutuspaikka sovitaan työnantajan kanssa yhdessä. Lue lisää RekryKoulutuksista

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Harri Mikkonen
Palveluliiketoiminnan päällikkö
harri.mikkonen[at]karelia.fi
puh. 050 502 0402

Anne Prepula
Palveluliiketoiminnan koordinaattori
anne.prepula[at]karelia.fi
puh. 050 311 9167

palvelut[at]karelia.fi