Polkuopiskelu on loistava väylä päästä tutkinto-opiskelijaksi ja valmistua

 
Tradenomiopiskelija Päivi Forsman
 
Aloitin polkuopinnot Karelia-ammattikorkeakoulussa syksyllä 2014, koska polkuopinnot sopivat omaan elämäntilanteeseeni silloin parhaiten, ja lisäksi myöhästyin normaalihausta, jolloin tämä oli ainoa keino päästä aloittamaan opinnot. Tavoitteenani polkuopinnoissa oli hakea tutkinto-opiskelijaksi ja valmistua tradenomiksi ja päästä kehittämään itseäni. Tutkinto-opiskelijana aloitin seuraavana syksynä.
 
Opiskelu kolmen pienen lapsen äitinä on ollut ajoittain haastavaa, varsinkin opiskelurytmin ja -ajan löytyminen pitkän opiskelutauon jälkeen. Hienoa on ollut huomata mihin pystyy, kun on tahtoa ja halua opiskella ja kehittää itseään. Polkuopiskelijana voi opiskella myös kesäopinnoissa.

Parasta polkuopinnoissa on se, että saa opiskella samaan tahtiin tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Meillä on ollut huippuryhmä yhdessä monimuoto-opiskelijoiden kanssa ja olemme verkostoituneet hienosti. Erityisen mukavaa on ollut mahtavat opiskelukaverit ja Karelia-ammattikorkeakoulun avulias ja mukava henkilökunta!

Tavoitteenani on työllistyä haastavaan, tutkintoani ja osaamistani vastaavaan työhön. Erityisesti minua kiinnostavat markkinointi ja sen monimuotoisuus, asiakasrajapinnassa toimiminen sekä sosiaalisen median mahdollisuudet markkinoinnissa.

Polkuopiskelu on mielestäni loistava väylä päästä tutkinto-opiskelijaksi ja sitä kautta valmistua! Se on myös hieno mahdollisuus päästä oppimaan lisää ja kehittämään itseään sekä päivittämään oma osaaminen nykyaikaan!

Suosittelen lämpimästi!